Nieuwe verdachte opgepakt in drievoudige moord op moeder, zoon en huisgenoot in Kessel-Lo

Kessel-Lo/Leuven -

De onderzoeksrechter in Leuven heeft een man aangehouden die verdacht wordt van de drievoudige moord vorig jaar op een moeder, haar zoon en een huisvriend in Kessel-Lo. De verdachte ontkent.

Annelies Baeten en Dirk Coosemans

De nieuwe verdachte in de zaak is een 38-jarige man, zo bevestigt Sarah Callewaert, woordvoerster van het parket van Leuven. “De man ontkent de feiten. Maar hij is aangehouden voor feiten van moord door de onderzoeksrechter en zal dinsdag voor de raadkamer verschijnen”, klinkt het.

Messteken

In de nacht van 10 op 11 juni 2022 drong een onbekende de woning binnen van Anita (54) en haar zoon Wesley (23) in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het duo en ook huisgenoot Rikki (47) werden brutaal afgemaakt met messteken. Rikki vond enkel nog de kracht om naar boven te strompelen, zijn gsm te pakken en de hulpdiensten te verwittigen. (Lees verder onder de foto’s)

Slachtoffers Wesley en Anita.© rr

Slachtoffer Rikki.© IF

Vriend van slachtoffer

Eerder werd in de zaak een twintigjarige buurjongen verdacht en aangehouden. Hij werd later bij gebrek aan bewijzen vrijgelaten. De nieuwe verdachte “was bevriend met een van de slachtoffers”, zegt de parketwoordvoerster.

LEES OOK. Anita, haar zoon Wesley en vriend des huizes komen om bij steekpartij in Kessel-Lo: “Mijn mama was te goed voor iedereen, het is haar fataal geworden”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen