“Als je dit leest, betekent het dat ik overleden ben”: Amerikaanse moeder (38) maakt eigen dood bekend op Instagram

“Als je dit leest, betekent het dat ik ben overleden.” De Amerikaanse moeder Casey McIntyre heeft op Instagram haar eigen overlijden bekendgemaakt in een emotioneel bericht. De vrouw was terminaal en laat een dochtertje van 18 maanden achter.

gli

Casey McIntyre (38) leed aan eierstokkanker en was uitbehandeld. Omdat ze wist dat haar dood er zat aan te komen had ze zelf een bericht voorbereid op Instagram. Haar man Andrew plaatste het bericht gisteren, twee dagen na haar overlijden, online. “Een bericht aan mijn vrienden: als je dit leest, betekent het dat ik ben overleden”, staat er te lezen naast enkele foto’s uit haar leven waar ook haar man en dochter op staan.

Wat volgt, is een bericht vol dankbaarheid. “Ik hield van ieder van jullie met heel mijn hart en ik beloof jullie dat ik wist hoeveel er van me gehouden werd. De vijf maanden in de thuiszorg die ik kon doorbrengen met mijn familie en vrienden in Virginia, Rhode Island en New York waren magisch.”

Daarna neemt haar man Andrew het over. “Casey wilde een lijst toevoegen van de dingen die haar vreugde hebben gebracht tijdens haar leven en ik ben er kapot van dat ik die lijst nooit zal zien. Want toen ze zieker werd, kon ze dit bericht niet meer afmaken. Ik denk dat volgende zaken erop zouden hebben gestaan: onze dochter Grace, walvissen, ijs, haar geliefde vrienden, het strand, haar nichtje en neefjes waar ze zo dol op was, het lezen van tien boeken tijdens een vakantie van een week, haar geliefde ouders en zus en hun geweldige familie, zwemmen, een perfecte boterham met rosbief en ikzelf, haar lieve schat.”

“Oh Casey… Ik weet niet hoe we het zonder jou moeten doen, maar we redden het wel”, aldus Andrew. De post is ondertussen al enkele duizenden keren geliket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer