© ATV

Ook H&M Home opent winkel in Wijnegem shoppingcenter

Wijnegem -

In het Wijnegem shoppingcenter opende H&M, al langer aanwezig met kledingzaken, vrijdag een winkel met betaalbare trendy decoratie voor in huis: H&M Home is de zoveelste winkelopening in korte tijd voor Wijnegem Shop Eat Enjoy.

Jan Auman

De winkel is maar liefst 320 vierkante meter groot en bevindt zich op de verdieping naast horecazaak Bibliotheek. “Het is een paradijs voor mensen die houden van een gezellig interieur en die op zoek zijn naar betaalbare en eigentijdse interieurdecoraties”, aldus Wijnegem Shop Eat Enjoy-manager Katrien Geysen.

“Je vindt er een breed scala aan producten, variërend van trendy kussens, elegante beddengoedsets tot verfijnde decoratieve objecten. H&M Home biedt klanten de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl tot leven te brengen in hun huis. Ook voor de allerjongste fans is er leuke kindercollectie met beddengoed, knuffels en decoratie. Uiteraard vind je er nu bijvoorbeeld heel wat inspiratie om je woning onder te dompelen in de kerstsfeer.”

Voor de Zweedse keten, vooral bekend van haar kledingzaken, is dit de elfde Home-winkel in ons land. Voor het shoppingcenter in Wijnegem, is dit de zoveelste winkelopening op korte tijd. Douglas, Starbucks, Oysho en Action openden er zopas al een filiaal. In februari volgt Mediamarkt. “Daar zijn wij heel blij mee en trots op”, aldus Katrien Geysen van Wijnegem.

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER