Jongste kandidate van The Voice Kids brengt ook jongste supporter mee

© VTM

De 9-jarige Dolores uit Tienen en de 14-jarige Maud uit Oud-Heverlee staan vrijdagavond te stralen op het podium van The Voice Kids. Dolores is dit jaar zelfs de jongste van alle kandidaten die meedoet.

Raf Vanmechelen

Eén kans hebben Sean Dhondt, Laura Tesoro en Josje Huisman nog om de laatste unieke zangtalenten te spotten en hun team in The Voice Kids te vervolledigen. Samen met zo’n 870.000 kijkers zijn de coaches op vrijdag 5 mei 2017 immers toe aan de laatste Blind Auditions in het VTM-programma. En daarin waagt ook de jongste kandidate van dit seizoen haar kans.

Met haar 9 lentes is Dolores uit Tienen de jongste deelneemster van dit seizoen. Dolores zakt vrijdag met zowat haar hele familie af naar de tv-studio. “Mijn mama en stiefmama vinden dat ik mooi kon zingen en daarom heb ik mijn kansje gewaagd. Ik ben gek op zingen en rolschaatsen en zou later graag rolschaatszangeres worden. Dat zou leuk zijn.”

Dolores bracht meteen ook de jongste supporter meegebracht: haar één maand oude broertje Maikel. Dolores is gek op Clouseau en toont dat met haar auditie op Gek Op Jou.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen