Loopt de drugsverslaving van Raven (Aaron Blommaert) straks faliekant af?© VTM

Zwaar ongeval en mogelijke overdosis: overleeft personage van Aaron Blommaert het weekend in ‘Familie’?

‘Familie’ stuurde de kijkers het weekend in met een cliffhanger van jewelste. Vooral de jongere fans gaan twee slopende dagen tegemoet. Pas maandag weten ze of Raven, en dus ook acteur Aaron Blommaert, een dramatisch ongeluk overleeft.

Het personage van Blommaert, in de soap de zoon van Lars (Kürt Rogiers), kampt al een tijdje met een zware drugsverslaving. Dat die ooit zou escaleren, stond in de sterren geschreven. Vrijdagavond was te zien hoe Raven bewusteloos werd gevonden door zijn ‘vriendin’ Chloe (Shalini Mastenbroek).

Zij kampt zelf ook met een verslaving en vreesde voor een overdosis. Ze racete naar het ziekenhuis, maar verloor onderweg de controle over het stuur en crashte tegen hoge snelheid op een geparkeerde vrachtwagen. Blommaert zelf smult alvast van zulke dramatische wendingen. Hij was zelfs vragende partij om de ooit zo brave Raven het foute pad op te laten gaan, vertelde hij niet zolang geleden nog.

“Vroeger was ik fan van personages die populair en geliefd zijn, en dan plots de bad guy werden. Dan zat ik op het puntje van mijn stoel.” Missie geslaagd.

LEES OOK. “De wallen onder mijn ogen zijn echt”: het zijn drukke dagen voor Aaron Blommaert, en dat helpt voor zijn drugsverslaafde personage

(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER