Conner Rousseau kondigde op een persconferentie zijn ontslag aan als voorzitter van Vooruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau kondigde op een persconferentie zijn ontslag aan als voorzitter van Vooruit. © BELGA

De val van Icarus: hoe Conner Rousseau te snel klom en zich verbrandde

Conner Rousseau verdubbelde de score van Vooruit bijna in de peilingen, kwam met een helder verhaal en een nieuwe partijnaam die aan hem kleven en hij maakte veel jongeren weer warm voor politiek. Maar zijn ego en gevoel van onaantastbaarheid klommen mee met de stijgende peilingen. Tot hij er zich aan verbrandde als een zegedronken Icarus. Dit is de ‘rise and fall’ van Conner Rousseau.

21 reacties

  • Michel Beys

    5 maanden geleden
    Als een jonge gast als een storm door de partij raast, iedereen na zijn hand zet, betekent dat dan dat hij zo geweldig is of dat de rest van het team niet veel voorstelt?
  • Willy van craen

    5 maanden geleden
    Hij zal terug komen maar eens komt zijn aard terug boven maar dan nog in ergere zin. Leider zijn houd ook in dat je niet altijd zegt wat je denk van iemand. Neem nu zijn vriendin die hij met grond gelijk maakt.
  • guy van meeuwen

    5 maanden geleden
    "Sneakers" wisselen voor stevige bottinnen want zijn "rugzakje" wordt wel heel zwaar. In feite drukt The Masked Singer precies uit hoe hij in elkaar steekt of zoals men zegt " een wolf in schapenvacht". Ik had er hoop in , maar "zijn spelletjes" waren straffer dan wat hij de andere partijen verweet " stop met politieke spelletjes". Als iemand van VB zoiets vertelt, en die doen dat, dan is het kot te klein.
  • Frans Desmet

    5 maanden geleden
    Hij is snel opgeklommen door op TV in programma's het zotteke uit te hangen . Maar helaas mooie liedje duren nooit lang .Het zelfde met Rousseau
  • marcel lion

    5 maanden geleden
    Goed dat we het nu weten voor de verkiezingen. Hij zal terug komen, maar misschien wat rancuneus. We zien wel .