Natalia haalt ontroerde partner Frederik op podium van Lotto Arena: “Ik ben nog elke dag verliefd!”

Emotionele momenten op het podium van de Lotto Arena, waar Natalia dit weekend haar twintigste verjaardag als artiest viert. Nadat ze het publiek eerst foto’s toonde met haar partner Frederik en de kinderen Bobbi-Loua en Apollo, vroeg ze haar partner op het podium voor haar nieuwe single Rock You Like Nobody.

Guy Van Vliet

“Het duurde even voor ik bij het podium was want ik was helemaal niet op de hoogte”, genoot Frederik na. “Ik hoorde haar verwijzen naar vijf jaar geleden en vragen of mijnheer Binst misschien niet opnieuw op het podium durfde komen. Ik kon dus niet veel anders dan naar voor te lopen. Maar het was een heel spannend en speciaal moment.”

“Kon het echt niet droog houden”

Vijf jaar geleden stond Natalia ook al op het podium van de Lotto Arena, toen voor haar vijftiende verjaardag, maar vandaag is vooral haar privéleven helemaal anders.

“Er is inderdaad wel wat veranderd in vergelijking met vijf jaar geleden. We zijn nog altijd samen maar we hebben twee kinderen en genieten elke dag van het leven. Ik ben nog elke dag dankbaar en elke dag verliefd”, erkende een openhartige Frederik, die bij het zien van de beelden met de kinderen zijn tranen niet kon bedwingen.

“Mijn hart loopt ervan over. Ik kon het echt niet droog houden. Ik mag dan groot en breed zijn, als ik die foto’s zie, dan smelt mijn hart”, klonk het emotioneel.

Op het podium wist hij zich met zijn houding geen blijf maar hij kwam wel op het idee een unieke selfie te nemen, en daarmee verraste hij Natalia op zijn beurt. “Ik blijf normaal op de achtergrond en het is ook zo’n rustig nummer. Dus ik dacht: ik neem een selfie. Voor hetzelfde geld is het de laatste keer dat Natalia hier staat.”

Na dit nummer mocht hij weer gewoon verder genieten van de show. “Luister naar haar nummer, kijk naar de manier waarop ze die brengt. Natuurlijk ben ik fier: dit is toch echt grote klasse!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER