Photo News
Volledig scherm
© Photo News
België BEL
5
EINDE
0
Azerbeidzjan AZE
  • 17' 26' 30' 37' Goal Romelu Lukaku
  • 90' Goal Leandro Trossard

De Rode Duivels verzekeren zich tegen Azerbeidzjan van groepswinst, Lukaku grote held van de avond met vier goals

De grote ‘Big Rom Show’. Romelu Lukaku scoorde vier (!) goals tegen Azerbeidzjan, dat een pak slaag kreeg van de Rode Duivels. De groepswinst, en een plek als reekshoofd op het EK, is binnen.

78 reacties

  • Maarten Cambré

    5 maanden geleden
    Eigenlijk is dé ultieme Man van de Match (en hopelijk van nog heel veel matchen hierna) niet Lukaku en niet Doku, maar Ludo. De combinatie van die twee zal m.i. dodelijk blijken voor élke tegenstander. Wat De Bruyne wel en Hazard niet kon, dat kan Doku wél : Lukaku perfect in stelling brengen. Stel je voor wat dat zal geven als we én De Bruyne én Doku tegelijk voor aanvoer richting Big Rom kunnen laten zorgen. De verdediging die dat killertrio moet zien te stoppen zal erg vroeg moeten opstaan.
  • Ginot Mares

    5 maanden geleden
    Lukaku man van de halve match; Doku man van ganse match.
  • Inge Noels

    5 maanden geleden
    Ik hoor alleen maar Lukaku... Ok, hij scoort er 4, watgeen andere doet. Maar de bal moet wel eerst daar geraken dus andere spelers moeten dan toch ook goed gespeeld hebben want anders geraakt de bal niet bij Lukaku 🤷
  • Anthony Peeters

    5 maanden geleden
    België heeft elke positie minstens dubbel bezet alleen de spits is onvervangbaar!! Het was al voor het wk duidelijk dat zelfs met een onfitte lukaku de rode duivels beter spelen! Hij is onze Belgische drogba zo een speler gaan we nooit meer meemaken!
  • Koen De Preter

    5 maanden geleden
    Topprestatie Romulu. In de 2de helft mochten anderen proberen om te scoren en ervaring op te doen.