© AFP

Djokovic verslaat Alcaraz en volgt Sinner naar finale van ATP Finals

De Servische nummer 1 van de wereld Novak Djokovic strijdt zondag met de Italiaan Jannik Sinner (ATP 4) om de eindzege van de ATP Finals. Djokovic elimineerde zaterdag in zijn halve finale op het hardcourt in het Italiaanse Turijn de Spanjaard Carlos Alcaraz (ATP 2) na 1 uur en 30 minuten tennis met 6-3 en 6-2. Eerder op de dag rekende Sinner na 2 uur en 25 minuten spelen in drie sets af met de Rus Daniil Medvedev (ATP 3).

Bron: BELGA

De 36-jarige Djokovic is allerminst aan zijn proefstuk toe in de ATP Finals. Hij stak al zes keer de eindoverwinning op zak. Vorig jaar toonde hij zich nog te sterk voor de Noor Casper Ruud in straight sets. Hij mikt nu op een zevende zege op de ATP Finals, wat een nieuw record zou zijn. Nu deelt hij het record met de Zwitser Roger Federer. De 22-jarige Sinner staat zondag voor de eerste keer in zijn carrière in de eindstrijd van de ATP Finals.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer