Mieke Verslijpe sluit over een maand haar bakkerij... en gaat in een slagerij verderop werken.
Volledig scherm
PREMIUM
Mieke Verslijpe sluit over een maand haar bakkerij... en gaat in een slagerij verderop werken. © ID/ Sammy Van Cauteren

Zele is dé slechtste gemeente van Vlaanderen: van gesloten ondernemingen tot verhuizende marktkramers

Iemand moet de rij sluiten. Maar het rapport dat de inwoners van Zele aan hun gemeente hebben gegeven, is dramatisch met een score van 42,8 op 100. Dorpsbakker Mieke sluit de deuren en marktkramers verhuizen naar een andere locatie. Zijn Zelenaars azijnpissers of is er iets anders aan de hand? “Die score vind ik écht onbegrijpelijk”, reageert burgemeester.

60 reacties

  • Eddy Willems

    5 maanden geleden
    Als je als burgemeester vindt dat de mensen de enquete verkeerd hebben ingevuld, dan heb je toch wel duidelijk een ernstig probleem. Hij heeft de boodschap van zijn inwoners duidelijk helemaal niet begrepen. En zo zijn er velen vandaag, die zo vervreemd zijn van hun kiezers dat ze alles wat ze beslissen normaal vinden en geen tegenspraak dulden.
  • Paul vanhaezebrouck

    5 maanden geleden
    Dat burgemeesters een onafhankelijke specialist het verkeersprobleem laten oplossen, maar dan word hun naam niet genoemd en dat is niet goed voor hun ego. en als iedereen ZIJN idee wil door duwen, dat gaat vaneigens niet.
  • Marco brilmans

    5 maanden geleden
    De mensen geven blijkbaar een duidelijk signaal op vlak van ondernemen.. en de burgemeester begrijpt het niet. Dat is al een verontrustend signaal op zich. Teken dat men dringend eens uit de ivoren toren moet komen.
  • Carlo Verstappen

    5 maanden geleden
    Dan weten de Zelenaars wat te doen bij de volgende verkiezingen net zoals in Mol daar is het ook een ramp daar kom je ook niet meer voor uw plezier…
  • An Goethals

    5 maanden geleden
    Beste burgemeester,veiligheid is belangrijk, maar nog belangrijker is dat je geen menselijk leed achterlaat na de verkiezingen, en daarin heb je volgens het rapport de hoogste onderscheiding.Een goede burgervader,zorgt dat hij alle partijen achter zich heeft,en daarin ben je mislukt.