De ‘oude Harry Styles.© WireImage

Moeder Harry Styles begrijpt hysterische fans over zijn haar niet: “Ze mogen wel wat vriendelijker zijn”

Zijn langdurige tournee zit erop, de wilde haren zijn letterlijk afgeknipt. Harry Styles heeft een ultrakorte coupe, tot consternatie van de fans. De moeder van Harry begrijpt de reactie van de fans niet.

De 56-jarige Anne Twist, de moeder van het 29-jarige popidool, zegt dat haar zoon steeds heeft gehamerd op vriendelijkheid en inclusie. “Iedereen moet gewaardeerd worden voor zijn of haar talent”, zegt ze. “Daarom snap ik niet dat fans zo hysterisch doen over wat afgeschoren haar. Ze mogen wel wat vriendelijker tegen Harry zijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ze deelde op haar sociale media ook een screenshot van een artikel met als kop: ‘Harry Styles-fans geschokt door onthulling geschoren hoofd: mijn hele leven verpest’. Twist bekijkt de zaak met een nuchtere blik. “We hebben het hier over een pluk haar. Dat groeit vanzelf terug. Als Harry dat wil uiteraard. En bovendien… het is ZIJN haar.”

Styles koos twee weken geleden voor de nieuwe look, en werd voor het eerst zo gespot tijdens een concert van U2. Harry experimenteerde wel vaker met zijn look, maar zette nooit zo drastisch de schaar in zijn kapsel. Maar de komende tijd zal hij toch niet zo vaak in het openbaar opduiken. Er zal nu volop gewerkt worden aan een nieuwe plaat, de eerstkomende maanden zijn er geen concerten.

 (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer