ANP / EPA
Volledig scherm
© ANP / EPA

KIJK. Lukaku doet beter dan Pelé qua internationale goals, maar: “Hij heeft drie WK’s gewonnen met Brazilië, ik nog niets”

RO-ME-LU LU-KA-KU. De man, de mythe, de legende. Hij scoorde vier goals in een tijdspanne van twintig minuten bij de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan. Hij staat nu op plaats zeven in de internationale topschutterstand aller tijden. “Beter dan onder meer Pelé? Hij heeft drie WK’s gewonnen, hé...”

13 reacties

  • Norman Kamosi

    5 maanden geleden
    De enige keer dat de Rode Duivels een finale hadden gehaald dat was tijdens het EK in 198O,in andere EKS en WKS lukte het niet(of net niet tijdens de WK in Rusland in 2018),Romelu Lukaku is een goede voetballer, maar hij moet niet alles alleen doen,hopelijk is hij nu blessure vrij zo dat hij kan schitteren tijdens de EK in 2024,hij heeft gelijk Pelé was van een andere kaliber dan hijzelf.
  • Johan Verhoeven

    5 maanden geleden
    Waarom blijven zovelen zeggen "hij kan het vanwege de assists", "zonder de ploeg is hij niks", "werken hoeft hij niet te doen"? Er staan er nog vooraan. Bijj elke ploeg, ook bij de Rode Duivels. Maar geen één knalt er zo veel binnen. Waarom dan telkens Lukaku wel, en anderen die vooraan staan niet of duidelijk minder? Simpel: omdat Lukaku absoluut top is. Tot spijt van wie het benijdt. Hij kan echt nóóit genoeg doen blijkbaar.
  • Paul apers

    5 maanden geleden
    snap niet dat men Lukaku met Pele wil vergelijken Pele is gewoon van een ander kaliber nog steeds de beste
  • suzy van nespen

    5 maanden geleden
    Inderdaad, goed gedaan Lukaku en proficiat voor de perfecte assists, anders geen goals, want echt werken moet hij niet doen.
  • Patrick Dubois

    5 maanden geleden
    En "NOG" zijn er veel mensen tegen hem Romelu4ever.