Lukaku, Mbappe, Ronaldo, Kane
Volledig scherm
Lukaku, Mbappe, Ronaldo, Kane © HLN Fotomontage, ANP, Photonews

Speelschema EK voetbal 2024: Hoe zien de poules eruit? In welke stadions spelen de Duivels? Alles wat u moet weten over het EK

Nu alle EK-deelnemers bekend zijn, kijken we met z’n allen reikhalzend uit naar EURO 2024. Hoe kan u tickets kopen voor matchen van de Rode Duivels? Wat zijn de speelsteden? En welke andere ‘Belgen’ uit onze competitie zijn erbij in Duitsland? Ontdek het allemaal in onze handige gids.

34 reacties

  • James Williams

    2 weken geleden
    Kwart hoogst haalbare en dan zullen ze in de media weer worden neergezet als “de titel had gekund” zoals steeds terwijl ze altijd een net niet ploeg zullen blijven.
  • Stefaan Cammans

    1 maand geleden
    België zal de tweede ronde wel halen en vanaf daar is alles mogelijk, een snelle uitschakeling of met wat geluk nog een ronde verder, maar dat we met deze generatie geen internationale potten meer gaan breken na de generatie van Rusland en Brazilië, ach ja, ze zijn nog altijd beter dan de selectie met namen als Mpenza en Bailly indertijd.
  • roger van goubergen

    1 maand geleden
    Tweede ronde is een must. Als je ziet in welke gemakkelijke groep België weer terecht gekomen is moeten ze als eerste van de groep eindigen. Gelukkig ztten ze niet in een moeilijke groep zoals Holland of Italië.
  • Sara Kockx

    1 maand geleden
    Wij worden kampioen!
  • Robin De raeymaeker

    2 maanden geleden
    De beste keeper ter wereld heeft zichzelf opzij geschoven, trouwens Tedesco heeft hem al uitgenodigd voor een gesprek, maar blijkbaar is zijn ego groter dan zijn liefde voor België.