Melissa Depraetere en haar ouders. “Wat gaat er nu allemaal op jou afkomen?”, zo reageerden ze.
Volledig scherm
PREMIUM
Melissa Depraetere en haar ouders. “Wat gaat er nu allemaal op jou afkomen?”, zo reageerden ze. © Photo News Simon Mouton

INTERVIEW. Nieuwe voorzitter Vooruit Melissa Depraetere (31): “Mijn ouders zijn ongerust, ze hopen dat ik minder hard zal worden aangepakt dan Conner”

PolitiekDe flamboyante Rousseau ruimt tijdelijk plaats voor zijn dichtste vertrouwelinge, Melissa Depraetere. Hun band is zeer close, maar Depraetere beseft: “Ik moet hem even loslaten.” De ‘leading lady’ van de Vlaamse socialisten broedt op een stijlbreuk: zachter en behoedzamer, maar minstens even zelfzeker. Voor de verkiezingen wil ze één dossier absoluut aanpakken: de spaarrentes. “Vincent Van Peteghem mag nog 20 staatsbons uitgeven, dat lost het probleem niet op.”

133 reacties

  • Kris Tyteca

    5 maanden geleden
    Ik zie wat tegenstrijdigheden in de interviews? Nu, ik ben een simpele Vlaming die verder betaalt voor een voortreffelijk en rechtvaardig beleid…..
  • Ken Goeste

    5 maanden geleden
    Een partij waar je als normaal mens nooit kan op stemmen. Een partij die de schandalen toedekt en degene die ze begaan nog steunen ook. Deze partij zou beter uit het politieke spectrum verdwijnen.
  • Karel Van Beeck

    5 maanden geleden
    Probeer dan maar uit de media te blijven.
  • Eric Aerts

    5 maanden geleden
    De volgende die haar ziel verkoopt voor een postje en de poen .
  • Daniel Bamps

    5 maanden geleden
    Als ze zich gedraagd zoals een normaal iemand dan hoeft ze zich geen zorgen te maken . Rousseau heeft gezocht en gevonden.