Tessa Kraan
Volledig scherm
© Tessa Kraan

Uitzonderlijk zware ochtendspits: erg lang aanschuiven op E19 richting Brussel, ook verkeersellende op E17 richting Gent

Verschillende incidenten zorgen maandag voor een zware ochtendspits. Rond 9 uur stond er meer dan 220 kilometer file op de Vlaamse snelwegen. Op de E19 richting Brussel verlies je anderhalf uur. Op de E17 naar Gent is het één uur aanschuiven.

8 reacties

  • Jef Verhulst

    5 maanden geleden
    Het regent en alles staat stil... als iedereen afstand houdt en geen overbodige maneuvers maakt zou het al veel vlotter gaan.
  • Diane Van Riet

    5 maanden geleden
    En in de andere richting ter hoogte van Mechelen Noord was een kijkfile. Wanneer gaan mensen daar eens mee ophouden?
  • Marco Maerten

    5 maanden geleden
    Alles voor economische groei,de heilige graal die alle oorzaak is van veel miserie en de daaruit volgende kosten en gezondheidsproblemen. Veeg het bord volledig af en bedenk een sociaal economische systeem dat voor ieder goed en leefbaar wordt. Bv een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen.
  • Benny Van den Broeck

    5 maanden geleden
    Als het regent kan men plots niet meer rijden.
  • Wim Wuytack

    5 maanden geleden
    file is niet alleen een probleem door het beleid in België, files zijn erover heel de wereld toch? in 8 op de 10 wagens zie ik één persoon zitten, zou daar ook niet een beetje het probleem zitten? En hoe slaagt iemand erin om een ongeval te veroorzaken op de snelweg?!