Kim Van Oncen neemt tijdelijke radiopauze om zieke vader te ondersteunen

Kim Van Oncen zal nog een tijdje niet meer te horen zijn op Radio2. De presentatrice haar vader ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom kiest ze ervoor om haar werk voorlopig neer te leggen. Over de precieze gezondheidstoestand weidt de Antwerpse niet verder uit. “Jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit en die kan ik momenteel even niet geven”, zegt Van Oncen, die sinds januari het ochtendblok aan elkaar babbelt aan de zijde van radiogrootheid Peter Van de Veire.

wvb

Kim Van Oncen maakt maandagochtend via haar InstagramStories bekend dat ze de komende periode tijd wil doorbrengen met haar vader, die sinds vorige week in het ziekenhuis is beland.

De Radio2-presentatrice zal bijgevolg even niet meer achter de microfoon plaatsnemen. Meer details over de reden van de opname wil ze voorlopig niet kwijt. “Elke dag een liveshow presenteren van drie uur lang is prachtig en het is een voorrecht om jullie positief wakker te mogen maken, maar jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit en die kan ik momenteel even niet geven”, schrijft Kim. “Ik krijg enorm veel steun en tijd van ons ochtendteam om nu op de plaats te zijn waar ik hoor en daar ben ik erg dankbaar voor. Bedankt om mij en mijn familie tot dan rust en privacy te gunnen en geen vragen te stellen”, klinkt het.

Of er in tussentijd een andere host zal worden aangesteld om samen met Peter Van de Veire te presenteren, is nog niet duidelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer