© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Uitzonderlijk zware ochtendspits door ongevallen: lang aanschuiven rond Antwerpen en op E19 naar Brussel

Het is maandagochtend uitzonderlijk druk op de Vlaamse snelwegen door vele kleine incidenten. Ook rond Antwerpen is er veel file. Op de E19 richting Brussel waren door een ongeval in Mechelen-Noord twee rijstroken versperd, die zijn weer helemaal vrij. Ook de E17 richting Gent stond vast door een ongeval ter hoogte van Lokeren, maar ook daar is de situatie opgelost.

Fie Dries

Richting Brussel op de E19 gebeurde in Mechelen-Noord een ongeval waardoor er twee rijstroken versperd waren. Ondertussen is op die plaats de weg weer vrijgemaakt. Je kon er meer dan een uur verliezen. Op de A12 in Aartselaar is er maar één rijstrook beschikbaar door werken, het Vlaams Verkeerscentrum raadde de omleiding via De E19 af door het ongeval. Aangezien die situatie opgelost is raadt het centrum deze omleiding weer aan.

Ook van Antwerpen naar Gent op de E17 was er hinder door een ongeval ter hoogte van Lokeren. Vanaf Waasmunster kon je anderhalf uur kwijt zijn. Rond 9.00 uur gebeurde daar nog een ongeval. De linkerrijstrook was er versperd maar is ondertussen vrij.

In de Bolivartunnel richting Leien gebeurde vanochtend een ongeval waardoor de tunnel een tijdje was afgesloten. Ook daar vond een tweede accident plaats rond 10.45 uur. Het Vlaamse Verkeerscentrum meldt dat de tunnel afgesloten is richting de Ring.

LEES OOK. Te hoge vrachtwagen richt schade aan in Bolivartunnel: hinder kan nog tijd aanslepen

Op de Antwerpse ring was er hinder vanaf Antwerpen-Noord tot Linkeroever door een ongeval ter hoogte van Borgerhout. De linkerrijstrook was er versperd maar is opnieuw vrij.

Op de A12 richting Nederland is er ter hoogte van Leugenberg een ongeval gebeurd. De linkerrijstrook was een tijdje versperd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER