Conner Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau. © Photo News

COLUMN. Wat als Conner Rousseau geboren was in de achterkamer van café ‘De Vlaamse Leeuw’?

Zelfs opgediend in schijfjes waren de uitspraken van Conner Rousseau te veel bagger om aan te blijven als Vooruit-voorzitter. De jongeman met punkkapsel, die door Rousseau werd beschimpt als “die lelijke dikzak”, “geen gezicht”, en waar de politieagenten volgens hem maar hun matrak op moesten gebruiken; die zesentwintigjarige heftruckchauffeur zou in een normale wereld de kiezer zijn waar een socialist het voor op moet nemen.

36 reacties

  • Filip Elgers

    5 maanden geleden
    Er zijn geen politiekers meer die ontsproten zijn door belangeloze inzet voor de gemeenschap. Alle pijlers zijn verdwenen en heden luchtkastelen. Je ziet zo het niveau,- van vooral de pseudo-politiekers,- verder dalen. Iemand met gepast intellect zal nooit zonder back-up van een stevige peiler zich in dit wespennest begeven. De kolder met Rutte moest nog aantonen hoe gegeerd het allemaal wel is. Dit terwijl met de bosjes de politiek de rug wordt toegekeerd. Het is te moeilijk voor Jan Modaal.
  • Koen Van crombruggen

    5 maanden geleden
    Onvoorstelbaar en dat terwijl anderen nul kansen krijgen, dus puur gediscrimineerd worden om minder erge uitspraken.
  • Catherine Bral

    5 maanden geleden
    ik vind dat ze de bladzijde nu mogen omdraaien, hij heeft ontslag genomen als voorzitter, wat hij niet had moeten doen,.. gun hem eerst wat rust, hij zal zichzelf wel tegen komen, maar hou allemaal jullie hand eens boven jullie hoofd en kijk wie er onder staat!!! Als iedereen eens eerlijk zou zijn met zich zelf zullen ze ook wel uitspraken gebeurd zijn, maar hij is uit de kast gekomen en werd opgefokt door jan & alleman, en dat ze hem nu bedreigen stop daarmee hij is ook maar een mens...
  • Liliane Wolf

    5 maanden geleden
    dat krijg je als je tegen de verkeerde groep van mensen begint ,dat schrik heeft dat begrijp ik best ,hij zal heel zijn leven over zijn schouders moeten zien .
  • Karla Desmet

    5 maanden geleden
    Al de mannen die zijn praat verzachten: heeft u een dochter? Kijk haar dan eens lief aan. Beeld u nu in dat er een vriend van haar zo'n vulgaire praat over haar zegt. Tegen politiemannen. Met een bende omstaanders. Gaat u haar vriend ook een tweede kans geven? Al de vrouwen die zijn praat verzachten: ik moet het niet uitleggen, zeker?