Direct naar artikelinhoud

De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel

Gaan met die banaan: pindacake met banaan

"Ik werkte 5 jaar in een bakkerij. Niemand houdt zoveel van taart als ik. No way dus dat ik gebak ooit zou schrappen van mijn menu. Maar ik ging wel op zoek naar gezonde ingrediënten. Enter olijfolie, pindanoten en bananen. Een guilty pleasure zonder guilt oftewel het perfecte tussendoortje!"

Check het volledige recept op www.foodiefiles.be!

Honger naar meer? Carmen wordt opgevolgd door andere verrassende toptalenten en foodfans zoals BBQ-meester Yves Van De Ven (blog: Coolinary), reis-en foodjunk Els Sirejacob (blog: Elisa kookt) en tomatenliefhebster Sophie Charlier (blog: Tomate Cerise). Ontdek ze allemaal op www.foodiefiles.be.

Gaan met die banaan: pindacake met banaan
De journalisten van De Morgen zijn niet betrokken en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel