De schade aan de wagen van meer dan 300.000 euro is aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade aan de wagen van meer dan 300.000 euro is aanzienlijk. © KantonPolizei Aargau

Jonge bestuurder (20) verliest controle over peperdure McLaren supercar

Een 20-jarige bestuurder is in Zwitserland gecrasht met een McLaren. Zo’n sportwagen kost al snel meer dan 300.000 euro. De man verloor in een halfopen tunnel de controle over de bolide. Een vrouw (20) die naast hem zat als passagier raakte lichtgewond.

6 reacties

  • Marc Walschaerts

    5 maanden geleden
    Het is niet omdat je dat kan kopen dat je er ook mee kunt rijden. Maar om er dan nog mee te kunnen omgaan heb je heel veel gezond verstand nodig!
  • Tim Verhaert

    5 maanden geleden
    Marco brilmans Helemaal mee eens. En ook een leeftijdsgrens. Onder de 25 hoor je niet met 250+ pk rond te rijden. Ik was 19 toen ik mijn eerste civic type r kocht en dit is uiteindelijk ook maar half goed afgelopen. Nu ben ik 36 en is het hebben van een snelle auto eerder iets dat rust brengt in mijn hoofd dan dat ik de nood heb om het te gebruiken. Als je jong bent denk je nog "onsterfelijk en onfeilbaar" te zijn.
  • Marco brilmans

    5 maanden geleden
    Ik pleit ervoor om, doe ineens maar europees, een minimumleeftijd en extra rijbewijs in te voeren voor wagens met meer dan 250pk. Zoals A2 bij motoren met hogere cilinderinhoud. Spijtig voor mensen die elektrisch rijden maar sorry die pk's en koppel zijn van een gans andere categorie als 'normale' verbrandignsmotoren.
  • Benny Wautraets

    5 maanden geleden
    Verlopig rijbewijs en gehuurde auto de firma moest geen ene cent terugtrekken
  • Philip De Moor

    5 maanden geleden
    Een auto moet je met respect behandelen gelijk welke auto,De meeste die met zo'n auto rijden denken dat je dat met volle gas moet rijden,Zo'n supercar is enkel bedoeld om op circuit te rijden en niet op gewone de wegen