Bart Peeters komt in 2024 opnieuw naar de Lotto Arena met "Bart Peeters Deluxe"

Bart Peeters staat vanaf november 2024 opnieuw in de Lotto Arena met zijn show "Bart Peeters Deluxe". Vijf jaar geleden vulde de zanger al 26 keer de Lotto Arena, goed voor in totaal zo'n 147.000 bezoekers. De ticketverkoop gaat van start op 30 november, de verjaardag van Bart Peeters. 

In 2019 vierde Bart Peeters zijn verjaardag op een speciale manier: met een concertreeks in de Lotto Arena. Ook zijn 65e verjaardag, in november volgend jaar, wil de zanger op dezelfde manier vieren. En dus trekt Bart Peeters opnieuw naar de Lotte Arena. Voorlopig staan er twee concerten gepland, op 29 november en 30 november 2024.

“Er is geen betere manier om je 65e verjaardag te vieren dan op een concert met liedjes waar je trots op bent, met mensen waarmee je graag samenspeelt en met een fantastisch publiek. En dan kan je daar ter plekke ook bewijzen dat 65 maar een getal is", zegt de zanger in  "Goeiemorgen Morgen" op Radio2.

BELUISTER - Het gesprek met Bart Peeters in "Goeiemorgen morgen" op Radio2

Volgens de zanger worden de shows weer grote producties, mét zijn band "De Ideale Mannen" en een koor, maar wel op mensenmaat. "We zoeken ook deze keer het woonkamergevoel in een zee van super-de-luxe licht en geluid. Heel bewust in de Lotto Arena, een zaal waarvan we ondertussen weten dat je er zowel klein kan blijven, als volle gas kan gaan."

Momenteel werkt Bart Peeters en zijn band "De Ideale Mannen" een uitverkochte theatertournee af. De optredens in de Lotto Arena gaan door op 29 en 30 november 2024. De ticketverkoop gaat van start op donderdag 30 november, de verjaardag van Bart Peeters, om 10 uur. 

Meest gelezen