Gert Verhulst en Ellen openhartig over zijn ontrouw: “Onze breuk heeft ons als koppel sterker gemaakt”

In 2012 had Gert Verhulst een affaire met Josje Huisman, terwijl hij samen was met Ellen Callebout. “Wij zijn daar sterker uitgekomen”, zegt Callebout nu.

In het weekblad Dag Allemaal spreken Gert Verhulst (55) en Ellen Callebout (45) openlijk over zijn ontrouw, meer dan tien jaar geleden. Verhulst was toen een paar maanden samen met K3-zangeres Josje Huisman (37). Callebout zegt daar nu over dat je moet leren vergeven in een relatie.

Gert Verhulst was zo’n tien jaar geleden even samen met ex-K3-zangeres Josje Huisman.© DBA

Callebout: “Als je niet kan vergeven, moet je niet opnieuw in de relatie stappen, dan komt dat sowieso niet goed (...) Met ouder worden, word je milder. Toen ik jonger was, maakte ik me soms ook druk in dingen die het niet waard waren. Het gaat om relativeren.”

Verhulst vult aan: “Hoe ouder je wordt, hoe meer je elkaar kan vergeven. Omdat je leert relativeren en meer levenservaring hebt.”

LEES OOK. Gert Verhulst over ‘zijstap’ met Josje: “Ellen en ik leefden toen heel erg naast elkaar”

Op de vraag of elke tegenslag uiteindelijk iets moois heeft gebracht, zegt Callebout: “Onze breuk, als je dat een tegenslag mag noemen, daar zijn we veel beter uitgekomen. Het heeft ons als koppel sterker gemaakt.”

Momenteel gaat het goed met het koppel. Verhulst en Callebout zeggen dat als ze moesten kiezen welk jaar van hun leven ze het liefst zouden overdoen, dat ze dan “het laatste jaar” zouden kiezen. “Omdat ons leven alleen maar beter wordt.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer