Egbert Lachaert en Jean-Marie Dedecker.
Volledig scherm
PREMIUM
Egbert Lachaert en Jean-Marie Dedecker. © HLN FOTMONTAGE / Belga

Zal Egbert Lachaert zijn gesprekken met Lijst Dedecker betalen bij de lijstvorming?

POLITIEKDat de drijvende krachten achter Lijst Dedecker in geuren en kleuren vertellen dat ze verregaande gesprekken hebben gevoerd met oud-voorzitter Egbert Lachaert (Open Vld) komt voor die laatste bijzonder ongelegen, nu de plaatsen op de Oost-Vlaamse lijst verdeeld zullen worden. Volgens zijn entourage is die timing dan ook niet toevallig. Terecht? In ieder geval probeerden “liberale vrienden” het bezwarende ‘Humo’-artikel al vorige week te bemachtigen.

28 reacties

  • Frank Slaets

    5 maanden geleden
    Onkies. Het respect van alle politici voor de burger is totaal verdwenen.
  • Marc Verlinden

    5 maanden geleden
    Volgens De Croo gaat alles goed in België, dat dachten ze in Nederland ook.
  • pascal de bruycker

    5 maanden geleden
    LDD, wat hebben die al bewezen , behalve roepen en tieren...? OVLD heeft al jaren bewezen wat ze kunnen...Veel beloven en kapot maken wat goed is...Een gemeenschappelijke nieuwe lijst ,amai , het hek is helemaal van de dam. En NVA denkt met Dedecker een meerwaarde te verkrijgen,ze mogen hem hebben.Wat is dat toch met die politiek tegenwoordig? Op enkele uitzonderingen na is het allemaal de verpakking blijkbaar, maar inhoud?
  • Jef Verhulst

    5 maanden geleden
    Uiteraard, De Croo duldt geen tegenstand en hij is eigenlijk officieus de voorzitter.
  • Harald Jacobs

    5 maanden geleden
    Open- VLD staat nergens meer voor, er zitten meer liberalen bij NVA dan ergens anders . In 2018 sprak Lachaert de taal van het VB als je hem hoorde ratelen op TV, waardoor zelfs VB kiezers begonnen te twijfelen, Nu iedereen De Heer lachaert kent is de man van geen enkele meerwaarde meer. Het was een miststrooier van de De Croo en consoorten.