REUTERS / AFP / AP
Volledig scherm
© REUTERS / AFP / AP

Hallucinante taferelen in Brazilië-Argentinië: Messi weigert eerst te spelen, doelman Martinez gooit zich tussen huilende fans

Een veldslag op de tribunes in Maracanã en dan moest de WK-kwalificatiematch tussen Brazilië en Argentinië nog beginnen. Onlusten op de tribunes zorgden ervoor dat de wedstrijd met een halfuur werd uitgesteld. Lionel Messi had er simpelweg geen zin meer in, doelman Emiliano Martinez gooide zich voor Argentijnse fans die er van langs kregen met een matrak. “Dit had in een tragedie kunnen eindigen.”

11 reacties

  • Christophe Heereman

    5 maanden geleden
    Wat een droevige reacties hier weer... Natuurlijk is wat hier gebeurd is niet goed, maar ik heb hier geen analyse gelezen van wat precies gebeurd is (oorzaak/gevolg). Hebben de ordediensten onethisch gedrag vertoond? De Argentijnse supporters? De Braziliaanse? En/of? Steek duizenden mensen bij elkaar met veel emotie en soms krijg je dit; niet OK, laat dit duidelijk zijn, maar soms krijg je dit gewoon. Of gaan we nu ineens elke fuif gaan verbieden/stoppen waar iemand vecht?
  • Tina Colpaert

    5 maanden geleden
    En sportief dat die fans zijn de wedstrijd niet laten doorgaan als ze zo beginnen opgelost!
  • marc matthys

    5 maanden geleden
    voetbal wordt een sport om achter gesloten deuren te spelen. Overal geweld en vandalisme voor en na de match. en dan nog niet gesproken over het budget dat aan ordehandhaving moet worden gespendeerd.
  • Jan Janssens

    5 maanden geleden
    Wat is voetbal toch leuk!
  • Mich Vanderhoydonck

    5 maanden geleden
    En dat noemt men sport .