The Starlings verwelkomen dochtertje Nova
Volledig scherm
The Starlings verwelkomen dochtertje Nova © RV / Instagram @wearethestarlings

Kato en Tom van The Starlings verwelkomen dochtertje Nova: “Alle meisjes aan de macht”

BVZangeres Kato Callebaut (32) en haar man Tom Dice (33) hebben op 18 november hun langverwachte dochtertje Nova verwelkomd. Dat deelt het duo met een schattig kiekje op hun Instagram. “Alle meisjes aan de macht”, klinkt het in het onderschrift.

  1. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. The Starlings kijken na hun eerdere miskraam uit naar de geboorte van hun kindje: "Ik mocht van mezelf een halfuur per dag stressen”
    PREMIUM
    BV

    The Starlings kijken na hun eerdere miskraam uit naar de geboorte van hun kindje: "Ik mocht van mezelf een halfuur per dag stressen”

    Ze hebben net een nieuwe single uit en kijken reikhalzend uit naar de komst van hun kindje. The Starlings genieten volop van hun zwangerschap, nadat ze in 2021 een miskraam moesten verwerken. “Maar we zijn nu niet meer bezig met wat er mis kan gaan”, zegt Kato Callebaut (31) in ‘Dag Allemaal”. In een hartverwarmend interview blikken ze vooruit naar de toekomst en kijken ze ook nog één keer terug op hun ‘mislukte' ‘Eurosong’-avontuur. “Of we in België ooit nog aan een wedstrijd zullen deelnemen? Voor nu is het een nee.”