Sané krijgt rood voor een duw aan Mwene (links). / Nagelsmann. (rechts)
Volledig scherm
Sané krijgt rood voor een duw aan Mwene (links). / Nagelsmann. (rechts) © Photo News / ANP / EPA

“Het kan niet erger dan dit”: nieuw dieptepunt voor Duitsland in Oostenrijk, rood voor gefrustreerde Sané

“Een zwarte nacht in Wenen”, klinkt het in Duitsland. In aanloop naar het EK voetbal in eigen land heeft ‘Die Mannschaft’ opnieuw een oefenduel verloren. De ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann ging in Wenen met 2-0 onderuit tegen Oostenrijk. Duitsland verloor zaterdag ook al een oefeninterland tegen Turkije in Berlijn (2-3).

8 reacties

  • Ronald Vandenberghe

    5 maanden geleden
    met alle respect, maar sinds het wk 2014 hebben ze weinig gepresteerd. is dit het begin van het einde van de laptop trainer?
  • Michael Willems

    5 maanden geleden
    Sané is geen top afwerker. Leuke dribbelaar zoals Sterling. Maar er ontbreekt een echte spelmaker en 2 afwerkers. Füllkrug noch Werner zijn internationale top. Dit Duitsland krijgt rammel tegen england, frankrijk en pakweg japan.
  • Erik De baene

    5 maanden geleden
    Op het EK zullen ze er wel staan...! Het is altijd een tornooi land geweest Dat ze maar oppassen
  • Donato Ermanno

    5 maanden geleden
    vergis u NIET !! Duitsland is een toernooi ploeg , net zoals Italie .. Die spelen zwak in kwalificaties en vrienschappelijk ,, maar eens op een toernooi ,is het koekebak !
  • Lucas Balieu.

    5 maanden geleden
    Wie zich zich hier al rijk aan het rekenen is komt bedrogen uit, kwalificatie en vriendenmatchen zijn gedaan en niet van tel als het EK begint. Iedereen begint op 0 punten, als de loting je niet gunstig gezind is lig je er al in de eerste ronde uit. Kan snel gedaan zijn.