Enrique Iglesias stelt fans teleur op tour: zanger klinkt vals als een kat en wankelt over podium

Wat is er aan de hand met Enrique Iglesias (48)? Op sociale media wemelt het van video’s van de Spanjaard die vals als een kat zingt en zich vreemd gedraagt op het podium tijdens zijn tournee. Fans maken zich zorgen, anderen amuseren zich kostelijk met de beelden.

edb

Enrique Iglesias is sinds enkele weken op tournee met collega’s Pitbull en Ricky Martin. The Trilogy Tour zou tot december lopen in Noord-Amerika, maar werd door het succes al verlengd tot maart 2024.

Heel wat fans van Enrique Iglesias laten echter weten dat ze teleurgesteld naar huis gingen na de show. De zanger staat niet bekend om zijn zangtalent, maar tijdens de tournee klinkt hij wel heel vals. Dat lijkt hij zelf ook te beseffen. Om zijn slechte stem te camoufleren, zingt de popster de helft van zijn liedjes niet mee. In Toronto legde hij tijdens zijn grote hit Hero de microfoon zelfs op de grond en liet hij het publiek het lied zingen.

“Ik moest echt mijn lach inhouden”, schrijft een fan op TikTok bij een video van een vals zingende Enrique. Op het internet wordt Iglesias’ stem lacherig vergeleken met die van Mickey Mouse of het Peperkoekmannetje van Shrek. “Ik heb 600 dollar betaald om hem zelfs niet te horen zingen”, schrijft een ander bij een video van de zanger die over het podium huppelt zonder één woord uit te brengen.

Fans maken zich niet alleen zorgen over de stem van Enrique. Ook zijn gedrag doet wenkbrauwen fronzen. Volgens sommigen ziet hij er dronken of zelfs high uit tijdens zijn optredens. In een video die de ronde doet op TikTok wankelt de I Like It-zanger over het podium. Er is ook hilariteit over een moment in de show waarop Iglesias plat op zijn buik gaat liggen en weinig energiek ‘seks’ lijkt te hebben met het podium. Het is niet de eerste keer dat hij die beweging bovenhaalt, maar het blijft er gek uitzien. “Is hij in slaap gevallen?”, reageert een TikTok-gebruiker.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER