Carrièreswitch voor Mathias Coppens: in ‘Boer Coppens’ zet hij bekende gezichten aan het werk op boerderij

Carrièreswitch voor Mathias Coppens (45): in het nieuwe VTM-programma ‘Boer Coppens’ trekt hij zijn boerderijlaarzen aan om het werk van een boer uit handen te nemen. Dat doet hij samen met zijn ‘hulpboeren’ ofwel bekende gezichten als Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Christoff.

evdg

De boerenstiel staat erom bekend een harde te zijn. Eentje met weinig ruimte voor vakantie ook. Reden voor Mathias Coppens om een aantal boeren een weekendje weg te sturen en zelf zijn intrek te nemen op de boerderij in kwestie. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf blijft draaien en krijgt daarvoor hulp van Bekende Vlamingen. Kruipen onder anderen in de rol van hulpboer: Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Christoff. De boerenstiel is Coppens trouwens niet onbekend. Wanneer hij niet aan het presenteren is, kruipt hij in zijn vrije tijd het liefst op zijn tractor.

In Boer Coppens gaan Coppens en zijn assistent-boeren geen taak uit de weg: van het uitmesten van de stallen en het voederen van de dieren, tot het oogsten van groenten en het openen van een hoevewinkel, en zelfs het ter wereld brengen van een lammetje of kalf.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer