Mathias Coppens nodigt bekende gezichten uit op boerderij in ‘Boer Coppens’

In september ging het nieuwe tv-seizoen van start. Maar ondertussen lopen heel wat van die programma’s al op zijn einde. Dat betekent natuurlijk ook dat er nieuwe programma’s klaarstaan. Een daarvan is Boer Coppens met Mathias Coppens. Die nieuwe show zal op 4 december van start gaan.

Binnen twee weken trekt presentator Mathias Coppens zijn laarzen aan in het nieuwe programma Boer Coppens. Samen met een bekende Vlaming duikt hij de koeienstallen in om het werk van een boer uit handen te nemen. In de eerste vier afleveringen zien we alvast Dieter Coppens, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Christoff. 

Boer Coppens

De laatste jaren is Mathias Coppens vooral bekend door zijn uitdagende programma’s en shows met broer Staf. Maar daar komt binnenkort dus verandering in. In Boer Coppens zoekt hij samen met enkele gasten de rust op. Hoewel, er staat ook heel wat werk op het programma.

In Boer Coppens stuurt Mathias enkele boeren op een weekendje weg en staat hij zelf in voor de verzorging en het werk op de boerderij. Daarbij krijgt hij elke week de hulp van een andere bekende Vlaming. Dit seizoen gaat het om presentator en Mathias’ neef Dieter Coppens, zanger Christoff, acteur en presentator Joris Hessels en actrice Ruth Beeckmans. Tijdens het werk op de boerderij leert Mathias ook de mens achter de bekende persoon kennen.

“Een boerderij is voor mij een plek waar je jezelf en je gast op een andere manier leert kennen”, klinkt het alvast bij Mathias. “Een hele dag op het veld ploeteren om dan ’s avonds in een stoel te ploffen met een gin tonic in de hand: bestaat er iets beter dan dat?”

Bekijk de eerste beelden van Boer Coppens hier:

Boer Coppens is vanaf maandag 4 december om 20.35 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...