Zestiger komt om het leven bij gewapende woninginbraak

Bij een gewapende inbraak in een huis in Zoersel is een bewoner om het leven gekomen. Minstens twee gewapende mannen drongen het huis binnen. Het parket van Antwerpen bevestigt het “verdachte overlijden”.

adm

De inbrekers gingen bijzonder driest te werk. Ze bonden de 60-jarige inwoner vast en eisten geld, de inbrekers deden dat in het Engels. De man overleed na de overal, het is nog niet duidelijk waaraan hij gestorven is.

Het slachtoffer is Jerry Coeman, de zestigjarige zaakvoerder van Dreamteam Slaapcomfort op de Antwerpsesteenweg in Malle. Coeman was ook een bekende zakenman in de regio. Hij was gescheiden en laat twee zonen en een dochter na. Op de deur van zijn zaak in Malle hang vandaag een briefje met de melding dat de zaak gesloten is “wegens overlijden”.

Parket bevestigt “verdacht overlijden”

“Vannacht is in Zoersel een 60-jarige man in verdachte omstandigheden om het leven gekomen”, zegt parketwoordvoerder Philip Van Tongerloo. “De onderzoeksrechter, speurders van de federale gerechtelijke politie, het labo en de wetsdokter zijn ter plaatse afgestapt. In het belang van het onderzoek wordt geen verdere commentaar gegeven.”

De daders zijn op de vlucht. De politie voert een buurtonderzoek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen