Andy Peelman neemt afscheid van zijn ‘partner in crime’ Barry: “Jij was de ster van De Buurtpolitie”

Barry, de hond van Andy Peelman die ook een rol speelde in De Buurtpolitie, is overleden. Dat schrijft de acteur zelf op Instagram. “We will meet again soon”, klinkt het. “Barry out.”

red

“Maat. Collega. Partner in crime. Bedankt om altijd aan mijn zijde te staan”, schrijft de Buurtpolitie-acteur over zijn Mechelse herder Barry. “Bedankt om het voor mij op te nemen wanneer er niemand anders was. Bedankt om mijn luisterend oor te zijn. Je was dé ster van het programma.” (lees verder onder de instagrampost)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Andy Peelman had Barry al toen het dier nog maar zes maanden was omdat hij toen droomde van een carrière bij de hondenbrigade van de politie. “Daarvoor heb je een hond als Barry nodig, geen chihuahua”, zei Peelman drie jaar geleden.

De presentator zei toen ook het ondenkbaar te vinden dat hij afscheid zou moeten nemen van Barry. “Ik probeer daar niet aan te denken. Ik heb wel zijn sperma laten invriezen. Als hij er ooit niet meer is, dan kan ik een zoon van Barry in huis halen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer