Tickets voor concerten Clouseau vliegen de deur uit: acht shows uitverkocht, extra data toegevoegd

“Amai, dat ging heel snel!” De fans van Clouseau willen duidelijk het 40ste verjaardagsfeestje niet missen, want de tickets voor hun eerste acht shows waren in een mum van tijd uitverkocht. In een uur tijd verkocht de band 120.000 tickets. Er zijn wel nog kaartjes beschikbaar voor de extra shows op 9 en 10 januari 2025.

Sonia De Bock

Het werd al weken stiekem aangekondigd, vorige week kwam dan de officiële aankondiging: voor hun 40ste verjaardag speelt Clouseau in 2024 terug in het Sportpaleis, voor de 125ste keer al.

Fans willen deze mijlpaal duidelijk samen met broers Koen en Kris Wauters vieren, want na een half uur was het eerste concert al uitverkocht. Ook de kaartjes voor de acht toegevoegde data (21, 23, 27 en 28 december 2024, 3, 4, 9 en 10 januari 2025) gingen vlotjes de deur uit.

“We hopen dat het niet bij één concert blijft. Maar we zullen moeten zien. Zijn het er twee? Tof. Zijn het er drie? Magnifiek. Zijn het er vier? Te gek! Hoe meer, hoe beter”, vertelden Koen en Kris tijdens een interview vorige week.

Met alle extra shows zal het duo 134 keer in het Sportpaleis hebben gestaan.

LEES OOK. Clouseau staat een 125ste keer in het Sportpaleis: “We hopen dat het niet bij één concert blijft”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER