Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Fluvius

Gezin kan tot 2.000 euro per jaar besparen op energiefactuur door over te stappen op goedkoopste aanbod

Gezinnen kunnen vele honderden euro’s op jaarbasis besparen op hun factuur voor elektriciteit en aardgas door over te stappen op het goedkoopste aanbod. Dat blijkt nog maar eens uit cijfers van de federale energieregulator CREG.

39 reacties

  • JAN SIPS

    5 maanden geleden
    Welk vuil spelletje wordt er hier met de burgers gespeeld⁉️Niemand kan nog aan z'n energiefaktuur(jaarafrekening) aan uit❗Als dat "liberale" markteconomie is,dan weet ik het wel❗De VIVALDI-regering speelt gewoon dat spelletje mee,waarschijnlijk om zelf de nodige verborgen taksen op een gemakkelijke manier te innen❗Allemaal in het belang van het klimaat,ja,ja❗
  • richard lenssens

    5 maanden geleden
    Vraag mij af wat sommigen doen dat ze zoveel stroom verbruiken.Net afrekening voor jaar gekregen 595€ te betalen voor 1 jaar en te weten dat de stroom zogezegd verdub-beld was in prijs wat ze ook in de voorschotten hadden toegepast met als gevolg dat mooi eindejaarspremie heb mogen ontvangen en 645€ ook nog eens worden terugbe-taald.Als je deftige apparaten hebt loont zelfs niet panelen te leggen als je het begint uit te rekenen en kook op stroom.Wie zei ook alweer dan Luminus duur was?.
  • Katia Mistianes

    5 maanden geleden
    Bespaar ons al deze constante keuzestress, verwarring en dagelijkse onzekerheid over onze elementaire basisenergie! Dit is niet voor de mensen, dit is tégen de mensen. For a few dollars more, verkiezen we de rust en zekerheid van dezelfde leverancier, die wij trouw blijven. Dat de overheid zélf zich bezighoudt met prijzen te analyseren en te vergelijken. Maar stop met de burgers daarmee op te zadelen.
  • Ives Ameel

    5 maanden geleden
    Moet je eens proberen ze houden je aan het lijntje met allerhande beloftes tot je het contract goed leest, dan het je een totale verwarring bij het aangeven van de meterstanden, verkeerd, maar steeds in hun voordeel, facturen, onbereikbare helpdesk, onbereikbare mailadressen en noem maar op. Een warboel heel die energiemarkt, liberalen hebben het geprivatiseerd we zien het resultaat van hun dwaasheid.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    5 maanden geleden
    Hoe kan je nu 2000 euro per jaar besparen, als je verbruik lager ligt dan 1500?? En dat zonder zonnepanelen.