Zaterdag wordt een autopsie uitgevoerd op het lichaam van de overleden 43-jarige man. Alles wijst intussen in de richting van een natuurlijk overlijden.© Chris Bosseloo

Dood van man in straat van advocatenmoord zou toch natuurlijk overlijden zijn: “Autopsie moet nog duidelijkheid brengen”

Sint-Lievens-Houtem -

De dood van een 43-jarige man in Sint-Lievens-Houtem, in een huis tegenover de woning waar eind oktober advocate Claudia Van Der Stichelen werd vermoord, zou nu toch waarschijnlijk een natuurlijk overlijden zijn. Een autopsie moet duidelijkheid brengen. De woning waar de man donderdag levenloos werd gevonden, is intussen vrijgegeven.

In een woning aan Eiland in Sint-Lievens-Houtem vonden familieleden donderdagnamiddag het levenloze lichaam van een 43-jarige bewoner. De woning, pal tegenover het huis van Claudia Van Der Stichelen, de advocate die op 28 oktober werd doodgeschoten, werd afgesloten en er werd een wetsdokter aangesteld om het overlijden te onderzoeken. Ook het forensisch labo kwam ter plaatse.

Het parket van Oost-Vlaanderen laat nu weten dat het huis werd vrijgegeven. Alles zou nu toch wijzen in de richting van een natuurlijk overlijden. 

”Er vindt zaterdag nog een autopsie plaats op het lichaam van de 43-jarige man, om alle pistes van kwaad opzet uit te sluiten”, luidt het bij het parket.

Voorlopig zou er ook geen enkele link bestaan met de moord op advocate Van Der Stichelen.

(cbh)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer