Links: Djokovic met een gebaar richting de fans. Rechts: de nummer 1 van de wereld viert de zege met de Servische kapitein Viktor Troicki.
Volledig scherm
Links: Djokovic met een gebaar richting de fans. Rechts: de nummer 1 van de wereld viert de zege met de Servische kapitein Viktor Troicki. © Social / AFP

KIJK. Djokovic krijgt het aan de stok met rumoerige fans én dopingcontroleur: “Anderhalf uur voor de match wil ik niet getest worden”

Een woelige kwartfinale van de Davis Cup voor Novak Djokovic (36). De Serviër kreeg het tijdens zijn wedstrijd tegen Cameron Norrie aan de stok met rumoerige Britse fans, maar ook ervoor had ‘Nole’ zich al opgewonden. Anderhalf uur voor aanvang van de match weigerde hij namelijk een dopingcontrole. “Het is de eerste keer in 20 jaar dat ze mij voor een wedstrijd willen controleren.”

4 reacties

  • willy Bruyninckx

    5 maanden geleden
    Wie denkt hij dat hij is, als hij weigerde om controle te ondergaan moet men hem schorsen amen en uit hij is niet meer dan een ander
  • pierre samaey

    5 maanden geleden
    Djokovic heeft veel pretentie in het wielrennen weigeren is een schorsing. Met de corona moest hij ook al speciaal doen. Een groot sportman maar als mens zeer klein.
  • Patrick Huwel

    5 maanden geleden
    Djoko heeft gelijk het gedrag van sommige Engelsen staat zeer ver van "Gentlemen".
  • NOEL CLAES

    5 maanden geleden
    We zullen het oplossen, waar Djokovic speelt, geen toeschouwers meer.