Fietser (61) overleden in ziekenhuis na ongeval in Alveringem

De fietser die woensdagavond in kritieke toestand werd afgevoerd na een ongeval in Alveringem, is aan zijn verwondingen overleden.© dme

Alveringem/Lo-Reninge -

De fietser die woensdagavond in kritieke toestand werd afgevoerd na een ongeval in Alveringem, is aan zijn verwondingen overleden. De 61-jarige Patrick F. uit Lo-Reninge overleed vrijdag in het ziekenhuis.

Het was een passant die woensdagavond rond 19 uur op de lange maar landelijke en afgelegen Klarewal plots een fiets opmerkte in de gracht. De passant stopte en merkte meteen het lichaam van een man op in het water. Het bleek om de 61-jarige Patrick F. uit Lo-Reninge te gaan. De man belandde in de gracht ter hoogte van een bocht, waarbij hij even voordien in de graskant was gereden. Hij lag met zijn gezicht in het water en bleek bewusteloos. Patrick F. werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij vrijdag kwam te overlijden. De politie onderzocht of de man het slachtoffer werd van een aanrijding, maar dat bleek niet het geval te zijn. 

De uitvaart zal in intieme kring plaatsvinden. 

LEES OOK. Fietser (61) in kritieke toestand aangetroffen in water van gracht

(dme)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen