Luca Brecel met zijn Ferrari.
Volledig scherm
Luca Brecel met zijn Ferrari. © BELGA

Luca Brecel kocht bovenop zijn Ferrari 488 recent nog twee nieuwe luxewagens: “Plots geen miljonair meer”

Wereldkampioen Luca Brecel (28) heeft zich in het Barbican Centre in York voor de zestiende finales van het UK Championship geplaatst. In de eerste ronde won de 28-jarige Limburger met 6-4 van de Chinees Yuan Sijun. Na de match deed Brecel een bekentenis: “Ik ben geen miljonair meer, want ik kocht afgelopen week met een Porsche Taycan GTS en een Range Rover twee nieuwe wagens. Ik wil weer druk voelen om te presteren.”

39 reacties

  • Joke Kay

    5 maanden geleden
    Sommige beschouwen luxe autos als investering maar dat is niet het geval. Net als gewoone autos dalen die in waarde, tenzij ze uiterst exclusive zijn of een bepaalde ouderdom hebben, dan stijgen ze in waarde. Dat zijn een nieuwe Range Rover and Porsche Taycan GTS niet. Het is zijn geld en hij doet er mee wat hij wil. Proficiat met je overwinning.
  • Jan Daems

    5 maanden geleden
    'k Vermoed dat zijn wagenpark in de toekomst nog flink zal uitbreiden ;-) maar 't is hem gegund. Ga d'r zelf maar eens aanstaan, elke dag uren aan die tafel, dan weet je wat voor opoffering dat is, zelf al blaak je van het talent.
  • JAN MERCKX

    5 maanden geleden
    Dat het prachtige wagens zijn is geen discussiepunt, wel of de levensstijl van Luca een lang leven beschoren is.
  • Dolph Dewalt

    5 maanden geleden
    Je doet met je geld wat je wil maar zou het liever als reserve hebben want als het geluk niet meezit tijdens je toernooien dan sta je daar
  • Chris Ysebaert

    5 maanden geleden
    Als hij die niet in de prak rijdt, dan kan je dat als een investering beschouwen, maar ik zou toch eerder voor vastgoed kiezen.