Theo Francken (N-VA) belt met ‘Katrien van Politiek PR’: “Ja, jammer he, van dat Engels”

“Then we leave it so. Ik ga u nog juist een mailtje sturen met die laatste Engelse tips”. In een nieuwe satirische video op Instagram steekt ‘Katrien van Politiek PR’, een typetje van Elisabeth Lucie Baeten, de draak met het interview van Theo Francken (N-VA) op de Israëlische zender ‘i24 News’. “Oké, super meneer Francken, dank u om te bellen. En we see each other in the turn hè.”

36 reacties

  • walter aerts

    5 maanden geleden
    En dan was het engels van Willy Claes en Herman Van Rompuy nog slechter.Wat hebben wij hieruit geleerd ? Als men bij de Europese wil geraken moet ge geen talen kennen.Wat onzin uitkramen en uw broodje is gebakken.
  • JEAN POLLET

    5 maanden geleden
    Vlamingen zijn precies verplicht van de andere zijn taal te spreken? Men zou hiervoor respect moeten opbrengen, anders zou er niet veel gepraat worden
  • roger Rymen

    5 maanden geleden
    Hij spreekt beter Engels dan ontelbare Walen Nederlands spreken en dat in eigen huis!
  • Carine Ghys

    5 maanden geleden
    Haha zalig! en de nagel op de kop!
  • Peter Beeckman

    5 maanden geleden
    Jaja, in het bedrijfsleven zouden ze allemaal veel meer kunnen verdienen. De realiteit is dat velen onder hen totaal onbekwaam zijn voor het bedrijfsleven. Het meest cynische is dan nog wel dat dit een lid van de "intelligente" NVA-clan betreft, welke openlijk beweert dat het Vlaams Belang geen capable mensen heeft.