AFP
Volledig scherm
© AFP

Oekraïne getroffen door zwaar winterweer: sneeuwstormen brengen verkeer tot stilstand

In Oekraïne hebben gebieden aan de Zwarte Zee zondag te maken gekregen met een plotse winterprik. Rond de havenstad Odessa brachten sneeuwstormen het verkeer tot stilstand, zeggen Oekraïense media. Maandag zal het onderwijs er verlopen via videoconferentie.

4 reacties

  • Ludwig Vandecappelle

    5 maanden geleden
    Oekraïne moet niet de minste toegeving doen, dit zou niet correct zijn. De russen moeten gewoon terug naar Rusland, ook deze die op de Krim zitten. 't Is de enige manier om gerechtigheid te laten geschieden. En voor de enorme oorlogsschade, zowel moreel als materieel, moet Rusland opdraaien, zoals Duitsland dit na WOII ook heeft moeten doen. De oorlogsmisdadigers moeten berecht worden in een eerlijk proces. Dan pas kan de wereld terug tot relatieve rust komen, en dat is hard nodig!
  • Jo Peeters

    5 maanden geleden
    Zelensky zit zeker warm en droog. De winter is een goede reden om te onderhandelen en toe te geven. Een groot stuk grondgebied is verloren en ingepalmd door het Russische leger en dat leger gaat Zelensky daar nooit wegkrijgen. Stop het bloedvergieten om grond terug te krijgen.
  • Louis Momme

    5 maanden geleden
    Hopelijk is dit positief voor het ´thuisspelende´ Oekraïnse leger.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 maanden geleden
    Veel respect voor de moedige Oekraïense soldaten. Geen medelijden met de terroristen.