Brecht en Jolien.

Moment van de waarheid breekt aan in ‘Blind getrouwd’: blijven Brecht en Jolien samen of vallen ze van hun roze wolk?

Vorige week besloot één koppel te scheiden, een ander samen te blijven. Vanavond beslissen ook Alexander en Fleur, en Jolien en Brecht over hun toekomst. 

Na het huwelijk, de reis en het samenwonen is het tijd om open kaart te spelen. Zonder al alles prijs te geven: bij Alexander en Fleur zal het beslissingsmoment op het gemeentehuis van Jabbeke zeer emotioneel worden. Hou dus best die zakdoeken al maar klaar. “Het was voor mij belangrijk om terug in mijn routine te komen. Om opnieuw te gaan werken, ’s avonds te gaan sporten, … en om dan te zien: in die dagelijkse routine: mis ik Fleur daarin?” Maandag kennen we zijn antwoord. “Ik heb bijna evenveel zenuwen als met de trouw”, klinkt het bij Fleur.

LEES OOK. Blind getrouwd, slim gematcht? “Gelijkgestemdheid, daar draait het om”

Dat Jolien en Brecht hun huwelijk zullen verderzetten, lijkt vast te staan. Vanaf de eerste dag spatte de liefde er af. Niets leek hen van hun roze wolk af halen. Maar Brecht dropt nog een bommetje in de finale.

En dan is het zover: een klein half jaar na hun jawoorden, nodigt Ingeborg de koppels nog een laatste keer uit voor een reünie, om terug te blikken op het avontuur en te horen wat er nog allemaal gebeurd is na de ja’s of neens.

‘Blind getrouwd’, VTM, maandag om 20.40 uur

(tove )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER