© Getty Images

Eén seconde was genoeg: identiteit van deelnemer Duitse Masked Singer te vroeg gelekt

Lichte paniek bij de makers van de Duitse versie van het populaire tv-programma The Masked Singer. Tijdens de meest recente aflevering werd namelijk de identiteit van een deelnemer per ongeluk te vroeg onthuld.

Het was Kiwi, het vogeltje dat niet kan vliegen, die zondag aan zet was. Hij bracht zijn versie van de Dirty Dancing-hit She’s like the wind. Maar tijdens het nummer liep het fout. Om het optreden een dramatischer effect te geven kreeg Kiwi tijdens het nummer te maken met verschillende windstoten. En die windstoten zorgden ervoor dat zijn masker erg kort van zijn hoofd gleed. Hoewel hij slechts één seconde in beeld kwam, was het voor het Duitse publiek duidelijk: acteur Uwe Ochesenknecht (67) zit onder het pak.

(Lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Al snel werden er foto’s online gedeeld en was het moeilijk om zijn identiteit alsnog geheim te houden. Toch werd Kiwi naar de volgende ronde gestemd door het publiek en moest een andere zangeres haar identiteit bekendmaken.

Wat er nu met Kiwi zal gebeuren is niet geheel duidelijk. (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer