ANP
Volledig scherm
© ANP

Chaos is compleet bij Nederlandse formatie: verkenner legt functie nog voor hij begint neer, Wilders: “Het is niet goed gegaan”

UPDATEDe extreemrechtse partij PVV draagt voormalig PvdA-minister Ronald Plasterk voor als nieuwe verkenner om te onderzoeken welke coalitie mogelijk is. Normaal zou PVV-senator Gom van Strien aan de slag gaan als verkenner, maar hij stapte op na publicaties over een fraudezaak waarbij hij betrokken is. “Het is niet goed gegaan, het had beter gemoeten”, reageert PVV-leider Geert Wilders na heel de heisa die de Nederlandse regeringsonderhandelingen overschaduwt.

20 reacties

  • Yolande MARIS

    5 maanden geleden
    Ja,de EU en hun aanhangers zullen alles doen wat mogelijk is om hun poppetjes in elk EU land op de troon te zetten .Ze zullen hun dictator Timmermans wel door de strot rammen van de Nederlandse bevolking of ze willen of niet.VVD mag niet van Rutten in deze regering stappen om zijn kansen op een postje niet in gevaar te brengen en de linkse media doet alles wat ze kunnen om de boel te verzieken.Schijn democratieën zijn vele westerse landen geworden onder invloed van het dictatoriaat van de EU.
  • Davy Napels

    5 maanden geleden
    Politici die niets op hun kerfstok hebben, die bestaan niet. Er komt er gewoon een andere die het beter kan verbergen.
  • André Van der Poorten

    5 maanden geleden
    Goed gespeeld door Wilders , het zal voor de verliezers toch nooit passen .
  • Ludo Van Damme

    5 maanden geleden
    Wilders heeft nu een socialist aangeduid als verkenner. Zijn er te weinig capabele mensen bij de PVV?
  • Arthur Van der Vieren

    5 maanden geleden
    PVV zal nooit deelnemen aan de nieuwe regering . Het zal een minderheidskabinet worden . Maar wat gaan de Nederlanders daar van vinden ?