Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Uitschuiver Francken wekt wrevel op binnen N-VA: “Voor de mensen die er aanstoot aan namen, mijn excuses”

PolitiekDe overdreven uithaal van Kamerlid Theo Francken naar premier Alexander De Croo (Open Vld) werd maandagochtend besproken op het partijbestuur bij de Vlaams-nationalisten. Francken sloeg ‘s ochtends een ‘mea culpa’, maar zijn pro-Israëlische standpunt wordt niet door iedereen binnen de partij op applaus onthaald.

74 reacties

  • Viviane Vogels

    5 maanden geleden
    ik neem er geen aanstoot aan. Hoe en in welke taal ook de waarheid wordt gesproken is niet zo belangrijk dan de boodschap ervan en de bedoeling.
  • vanaeken jokke

    5 maanden geleden
    Het was echt en het was de waarheid die Theo sprak en daar kunnen ze bij Vivaldi niet tegen. De Vivaldi regering(samenraapsel) die de geschiedenis zal in gaan als de slechtste sinds 1830. De hervorming regering volgens De Croo die niks hervormde en 4 jaar stilstand teweeg bracht.
  • Marianne Van den Lemmer

    5 maanden geleden
    Echt, ik dacht dat het een grap was. Of deep fake. Niet te geloven, het was écht!
  • Daniel Van Buggenhout

    5 maanden geleden
    Die jongen kan de stress niet aan , zijn partij leider draait gelijk de wind , en is totaal niet te vertrouwen en als hij zijn goesting niet krijgt , die begingt dan rond zich heen te bashen , zekers nu VB masaal aan het groeien is , wat wel begrijpelijk is hoe het er hier aan toe gaatbop zijn asiel werk heft hij ook over de ganse lijn gefaald , omdat hij zich wel rechts profileerd maar net het tegenovergestelde doet , het manneke is het noorden kwijt .
  • etienne vijverman

    5 maanden geleden
    de verkiezingen in zich stilaan alles is goed om in de aandacht te komen maar eigenlijk zeer laag