Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ThinkStock

Compensatie voor wie langer dan 8 uur zonder internet zit

UpdateWie af te rekenen krijgt met een grote internetstoring kan in de toekomst aanspraak maken op een compensatie. Dat staat in een wetsontwerp van minister van Telecom Petra De Sutter (Groen), dat vorige week groen licht heeft gekregen op de ministerraad.

8 reacties

  • eric loyens

    5 maanden geleden
    Wat gaan de provides zegen het was een storing bij u en dan ga je betalen telenet is daar een krak in
  • WILLY Dhaene

    5 maanden geleden
    Geen concurrentie alles wordt bepaalt door enkele providers,en die maken er een monopolie van,kleine ondernemingen (starters worden onderdrukt) zij moeten gebruik maken van het fiber en koper netwerk van deze dominerende netwerken, en zijn daardoor figuurlijk aan en handen en voeten gebonden, enige toekomst perspectief is satelliet internet, maar dat zal nog 10 jaar duren voor deze ook op en concurrerende en aanvaardbare prijzen voor particulieren en dan wereldwijd zullen opereren,
  • Johan Bossuyt

    5 maanden geleden
    Dit is allemaal goed bedoeld als bescherming van de klant maar waarom wordt er niks gedaan aan de prijs die aan een internetverbinding hangt Waarom moet het hier in België zo duur blijven terwijl een internetverbinding een noodzakelijk iets is geworden door de ons opgelegde online verplichtingen met de overheid ? We blijven bij de hoogste tarieven van Europa en daar wordt er niks aan gedaan. Ja ze zullen blij zijn als ze films kunnen aanbieden als compensatie en reclame gaan bevatten.
  • Koen Odery

    5 maanden geleden
    Compensatie, ik noem dit een peulschil. Een kinderhand is gauw gevuld?
  • Nicolas Van Hoecke

    5 maanden geleden
    Dan kan je dat ook doen voor energieleveranciers of de gemeente als uw straat uren platligt.