X / AFP
Volledig scherm
© X / AFP

“Wat een walgelijke beslissing”: ex-spelers Shearer en Owen zien Newcastle bestolen worden in Parijs

Paris Saint-Germain stond 95 minuten lang bijzonder dicht bij de uitschakeling in de Champions League, maar Kylian Mbappé zorgde met een controversiële strafschop toch nog voor een cruciaal punt tegen Newcastle. Na afloop was scheidsrechter Szymon Marciniak voor de Engelse media de gebeten hond. “What a load of shit", hield Newcastle-icoon Alan Shearer geen blad voor de mond.

13 reacties

  • Francois Everaert

    5 maanden geleden
    Die regel die ze uitgevonden hebben voor handbal binnen het strafschopgebied (en ook daarbuiten)is gewoon waanzinnig! Het enige wat men nog kan doen om handbal te vermelden is de spelers met handboeien op de rug laten spelen of hun een dwangbuis aandoen: geen discussie meer mogelijk.
  • Nathalie Nagels

    5 maanden geleden
    Wie kent de regels nog. Bij de thuismatch van Antwerp tegen Shaktar kreeg Antwerp een penalty. Bal ging via het hoofd tegen de hand. Niemand reclameerde. Nu komt de bal van de borst op de hand en iedereen reclameert. Volgens mij 2 keer geen strafschop. Maar PSG had tegen Newcastle wel minstens 1 andere verdiend voor een overtreding en misschien nog 1 voor hands. Dus het gaat hier niet over partijdigheid maar over onkunde.
  • Saeri Wilan

    5 maanden geleden
    Correct gegeven strafschop. Elke degelijke ref zou deze geven na het zien van de beelden. Als hij de bal niet tegen de elleboog krijgt, geraakt hij niet in balbezit. Dus sowieso strafschop.
  • Ivan De Bruyne

    5 maanden geleden
    PSG moest en zou doorgaan.
  • patrick de bock

    5 maanden geleden
    Voetbal draait om geld en juist dat heeft psg zat. Schandalig tot en met wat daar gebeurd is!