Links: Aster Nzeyimana en Marc Degryse kijken nú al uit naar al het lekkers dat hen te wachten staat. Rechts: Kevin De Bruyne pronkt met de Champions League-trofee.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Aster Nzeyimana en Marc Degryse kijken nú al uit naar al het lekkers dat hen te wachten staat. Rechts: Kevin De Bruyne pronkt met de Champions League-trofee. © VTM / Photo News

INTERVIEW. Aster Nzeyimana en Marc Degryse over drie jaar extra Champions League-voetbal op VTM: “Dit is een gigantisch privilege”

Three more years. VTM behoudt niet alleen de rechten op de Champions League, vanaf komend seizoen kan u er tot drie wedstrijden per week volgen. Commentatoren Aster Nzeyimana (30) en Marc Degryse (58) kijken nú al uit naar zoveel lekkers. “De Champions League is als Eddy Merckx.”

23 reacties

  • Marc Formesyn

    5 maanden geleden
    RTBF , veel beter .
  • Xavier Lemeire

    5 maanden geleden
    Ik kijk er al zeker naar uit om er voor te gaan zitten op VTM 2 en dat is ook een goede stap vooruit voor VTM vooral om nog meer kijkers van VRT te snoepen. Het zal goed zijn voor de verder groen en de ontwikkeling van VTM op die manier, ik hoop ook dat ze in de toekomst de Europa League competities zouden binnenhalen? Maar dat zal waarschijnlijk toekomst muziek zijn. Laten we nu eerst beginnen met dit en dan waarschijnlijk zien.
  • willy vangeel

    5 maanden geleden
    Breng ze maar op ideeën Peter van Engeland.
  • Rudy Baetens

    5 maanden geleden
    wie zegt dat er veel reclame is op VTM. kijk maar eens op vrt voor en na de programmas ook bij voetbal
  • HUGO DEBLAERE

    5 maanden geleden
    analisten mogen twee zinnetjes zeggen en dan reclame !