Thibau Nys en Niels Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibau Nys en Niels Albert. © Photo News / BELGA / Belga/Photo News

“Het is een beetje alles of niets bij hem”: Niels Albert schat de terugval van Thibau Nys in

Een zesde plek voor Thibau Nys in de Wereldbekermanche van Dublin. Sinds zijn zege op de Koppenberg rijdt het toptalent van Baloise Trek Lions een wisselvallig parcours, ziet onze analist Niels Albert. “Van Nys wordt verwacht dat hij koers maakt, dat hij strijdt en dat hij meedoet om de prijzen. En dat is terecht.”

6 reacties

  • Raf Vertongen

    5 maanden geleden
    Normaal is het niet die wisselvalligheid. Hij heeft nochtans het talent.
  • Jean Driesen

    5 maanden geleden
    Hij wordt zeker een grote, misschien wel de allergrootste! Vanderpoel en Van Aert zitten nu op hun hoogtepunt, maar tegen de tijd dat Nys dat punt bereikt heeft, spreken wij van die mannen niet meer wegens hoogbejaard! dat vergelijken met die twee toppers raakt dus kant noch wal! Nys op zijn toppunt zal ons snel die toppers doen vergeten, alhoewel, ook die toptalenten hebben ons toch wel een beetje verwend!
  • Jonah Kemps

    5 maanden geleden
    Het verwachtingspatroon rond hem is gewoon te hoog, het is volgens mij geen vdp of wva maar iedereen verwacht dat hij dat wel is. Hij zal er wel komen maar gans het jaar domineren zie ik hem nooit doen.
  • Johan commère

    5 maanden geleden
    Groeien is met vallen en opstaan . Hij zal er wel komen .
  • Heinz Rumes

    5 maanden geleden
    Het is zijn vader niet en maar gelukkig ook, eigen stijl maar ook eigen karakter, we zullen van Thibaut wel nog meer horen, ga zo door, inspanningen worden altijd beloond