Jimmy Frey© Pol De Wilde.

Jimmy Frey: “Ik maakte meisje zwanger maar ze heeft me dat nooit verteld”

In een openhartig gesprek vertelt charmezanger Jimmy Frey (84) dat lang geleden een meisje zwanger was van hem maar hem dat nooit heeft verteld.

Aan het weekblad Dag Allemaal zegt Jimmy Frey deze week: “Lang geleden - en dit heb ik nog nooit verteld - was een vriendin zwanger van mij. Maar het vruchtje is na een paar maanden afgekomen. Ik ben dat pas later te weten gekomen, want ze had me niet verteld dat ze in verwachting was.”

Jimmy Frey vertelt ook over zijn grote liefde die niet mocht zijn. “De grote liefde heb ik wel gekend, maar tot m’n spijt was ze te jong: ze was 23 jaar jonger dan ik. Ik heb niet durven aan te dringen. Daar heb ik nu wel spijt van. Ik vind het ook jammer dat ik geen dochter heb.”

Frey vertelt dat hij lange relaties gehad, maar ik heb nooit willen trouwen. Omdat hij bindingsangst had. “Dat had te maken met m’n ouders, ik had gezien hoe mijn vader mijn moeder slecht behandelde en haar bedroog. Ik dacht: als ik trouw, gaat m’n huwelijk ook kapot.”

Over het contact met ex-collega’s vertelt de zanger nog dat hij hen veel te weinig ziet. Onlangs liep hij Willy Sommers toevallig tegen het lijf toen die een videoclip aan het opnemen was. “Will Tura, die heeft me twee jaar geleden eens gebeld. Toen ik onlangs hoorde dat hij alzheimer heeft, heb ik hem gebeld. Maar ‘t was z’n antwoordapparaat. Hij heeft me niet terug gebeld.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER