OPROEP. Ben jij de grootste Clouseau-fan en ga jij naar hun concert in het Sportpaleis?

De trein is vertrokken en het eindstation is nog niet in zicht. Na tien uitverkochte Sportpaleizen kondigt Clouseau nu een elfde en twaalfde concert in hun geliefde arena aan.

Wout Desmytere

“Zijn het er twee? Tof. Zijn het er drie? Magnifiek. Zijn het er vier? Te gek! Hoe meer, hoe beter.” Famous last words. Toen de tickets voor het verjaardagsconcert van Clouseau - in december 2024 bestaan ze precies 40 jaar - het Sportpaleis in verkoop gingen, waren ze in een flits de deur uit. Eén concert werden er diezelfde dag nog tien. En het is nog steeds niet genoeg om alle fans van Koen en Kris Wauters tegemoet te komen.

Daarom kondigt de groep nog twee extra concerten aan, op 17 en 18 januari 2025. Zo komt de teller in totaal op 136 concerten in het Sportpaleis te staan. Tickets zijn nu te koop via greenhousetalent.com.

Ga jij naar een of misschien zelfs meerdere concerten van Clouseau in het Sportpaleis kijken? Zing jij alle liedjes volledig mee? Ben jij kortom de allergrootste Clouseau-fan? Laat het ons hieronder weten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer