Kate en Meghan hebben al vier jaar niet meer tegen elkaar gesproken, zo schrijft Scobie.
Volledig scherm
PREMIUM
Kate en Meghan hebben al vier jaar niet meer tegen elkaar gesproken, zo schrijft Scobie. © Photo News

“Kate en Meghan hebben al 4 jaar geen contact, Charles noemde Harry een idioot en William vertrouwt zijn vader niet meer”

RoyaltyRoyalty-auteur Omid Scobie, bekend van ‘Finding Freedom’, heeft een nieuw boek klaar. In ‘Endgame’ doet hij heel wat onthullingen over de vete tussen prins Harry en Meghan Markle, en de rest van de Britse royals. Scobie zou volgens velen een rechtstreekse lijn hebben naar Meghan, waardoor zijn vertellingen steeds met veel aandacht worden gelezen. De man meent onder andere dat koning Charles zijn zoon Harry “die idioot” noemde, na zijn passage op Netflix. En Kate en Meghan? Die hebben al vier jaar geen contact meer. “De Queen zag Meghan als de nieuwe Diana.”

2 reacties

  • Francine Carreyn

    5 maanden geleden
    dat de Queen Meghan als de nieuwe Diana vondt zegt veel over de overige royals vooral jalouzie steekt hier met kop en schouders uit. Meghan is nooit aanvaard geweest en zeker niet door william die zich al koning waant, ik zou niet graag in GB wonen als het ooit zover komt dat william koning wordt.
  • marie eeman

    5 maanden geleden
    Leest eigenlijk iemand dergelijke artikels met een greintje gezond verstand? Omid Scobie zou directe lijn hebben met MM, omdat zij enkele jaren geleden heeft moeten bekennen voor de rechtbank dat zij meegewerkt heeft aan Finding Freedom. Als OS goed contact heeft met de Sussexes, mag hij een goed contact met het Brits koningshuis vergeten. Dus hoe komt hij aan het verhaal dat Charles zijn zoon een idioot genoemd heeft of wat de relatie is tussen William&Charles? Pure verzinsels,uit geldgewin..